Home » Hulp nodig?

Hulp nodig?

Voor wie is de hulp van de Non-foodbank bestemd?

Wij bieden hulp aan inwoners van Gouda en de daaromheen liggende gemeentes,* die om wat voor reden dan ook (tijdelijk) onvoldoende financiële middelen hebben om zich te kunnen kleden en/of hun woning in te richten.

* De complete lijst met gemeentes is te vinden op de pagina bezorgkosten.

De Non-foodbank werkt uitsluitend op afspraak.

Hoe meld ik me aan?

Bent u een cliënt van de voedselbank Gouda?

Zo ja, dan kunt u zich direct aanmelden door het aanvraagformulier in te vullen en ons dat te mailen op aanvragen@nonfoodbankgouda.nl . U krijgt dan zo spoedig mogelijk een telefoontje of e-mail, waarin een datum en tijd voor bezoek wordt afgesproken. U bevestigt dan de afspraak of stelt een wijziging voor en op de afgesproken datum komt u dan naar de Non-foodbank. Daar kunt u met behulp van een van onze gastvrouwen of gastheren spullen uitzoeken.

 

Bent u cliënt bij een maatschappelijke hulpverlenings-organisatie?**

Zo ja, dan kan uw begeleider u aanmelden door het aanvraagformulier in te vullen en ons die te mailen op aanvragen@nonfoodbankgouda.nl. Uw begeleider ontvangt dan bericht met een datum en tijd voor bezoek en stemt met u af of dat mogelijk is. Zodra een afspraak is bevestigd komt u met uw begeleider naar de Non-foodbank Gouda en kunt u met behulp van een van onze gastvrouwen of gastheren spullen uitzoeken.

 

**  Bijvoorbeeld:  Leger des Heils Gouda en Omstreken, Vrouwenopvang Gouda, Swanenburgs Hofje Gouda,Kerk en vluchteling Gouda,Stichting Siriz Gouda, Stichting Perspectief Gouda, ASVZ jongeren onderdak Gouda, Gemiva/SVG groep Gouda, Stichting STEP Gouda, GGZ Alphen a/d Rijn, Mika thuiscoach Bodegraven, Stichting Elias Reeuwijk, Sociale teams van Gouda, Stichting Exodus diverse vestigingen, Vluchtelingenwerk Gouda, Vluchtelingenwerk Bodegraven/Reeuwijk, Voedselbank Gouda en omstreken.

Aanvraagformulier

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuw (digitaal) aanvraagformulier. Totdat die gereed is kunt u gebruik maken van het huidige aanvraagformulier. Die kunt u downloaden, invullen en naar ons mailen op het e-mailadres: aanvragen@nonfoodbankgouda.nl

86300 Aanvraagformuier Goederen NFB 2
PDF – 672,1 KB

Heeft u vragen? Stuur ons gerust een bericht.