Aanvraagformulier

Het fomulier mag uitsluitend worden ingevuld en gemaild door  de  maatschappelijke hulporganisaties waarmee wij samenwerken en door clienten van de Voedselbank.

Aanvraagformulier Non-foodbank

Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Goederen kunnen worden meegenomen of tegen betaling worden thuisbezorgd. Bezorgkosten binnen Gouda €25,00, buiten Gouda €35,00.  Altijd vooraf betalen, pinbetaling geniet de voorkeur. Geen betaling aan de bezorgers. De goederen waarvoor client zelf vervoer regelt worden een week door de NFB bewaard. Bij bezorging zorgt client voor hulp bij het aannemen van de goederen.

Op de 1e afspraak wordt client altijd vergezeld door een begeleider vanuit de begeleidende organisatie. Spreekt een client geen Nederlands dan is de aanwezigheid van een tolk verplicht anders kan een afspraak niet plaatsvinden. Erg belangrijk: afspraak is afspraak en tijd is tijd. Cliënten die niet kunnen komen op een afspraak, bellen tijdig af. Herhaald wegblijven leidt tot uitsluiting van de hulpverlening. Ongewenst gedrag en misbruik eveneens.

Gegevens verwijzende organisatie


Zonder inkomenstoets wordt de aanvraag niet in behandeling genomen

 

Gegevens van uw cliënt

De goederen worden naar bevinden bezorgd aan de voordeur van een woning of appartement/etage (als er een lift aanwezig is). Graag hieronder aangeven hoe de woonsituatie is: woning/appartement/etage, lift aanwezig en of het  bereikbaar is voor vrachtverkeer).

Aantal of Aankruizen

 

Categorie Meubels:

Aantal of Aankruizen

 

Categorie Bedden:

Aantal of Aankruizen

 

Categorie Fietsen (eigen bijdrage per fiets €):

Aantal of Aankruizen

 

Categorie Baby-/Kinderspullen:

Aantal of Aankruizen

** Vanaf maat 86 bij de kledingbank.

Categorie Gordijnen (maten meenemen):

Aantal of Aankruizen

 

Categorie Woonaccessoires:

Aantal of Aankruizen

 

Categorie Keukenspullen:

 

Categorie Aanvullende huishoudelijke artikelenhelaas niet vaak beschikbaar

Aantal of Aankruizen

 

Catergorie Linnengoed:

Aantal of Aankruizen